Άρης Παπαδόπουλος - Αισθητικός Οδοντίατρος

Ο Άρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Κρακοβία της Πολωνίας το 1972. Μεγάλωσε στην Ελλάδα όπου τελείωσε το σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κρακοβία για να σπουδάσει.

Τον Ιανουάριο του 1999 αποκτά το δίπλωμα του οδοντίατρου από το Jagiellonian University.

Το 2002 έλαβε την αναγνώριση και πιστοποίηση του διπλώματός του από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ενώ το 2003 έλαβε τις αντίστοιχες επαγγελματικές άδειες στην Ελλάδα και αργότερα στη Μεγάλη Βρετανία.

Το 2005 πιστοποιείται στην ειδικότητα του την αισθητική χειρουργική και το 2008 αποκτά ειδικότητα στην εμφυτευματολογία.

Από το 2003 μέχρι το 2006 εργάστηκε ως συνεργαζόμενος οδοντίατρος στο Cavendish Dental Practice στο Derby της Αγγλίας και το 2006 έγινε συνεργάτης στο 16Α Dental Care στο Swadlincote. Και στα δύο οδοντιατρεία εργάστηκε για το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας).

Το 2011 ξεκίνησε το πρόγραμμα σπουδών στο Dawson Academy UK και το ολοκλήρωσε με επιτυχία λαμβάνοντας το δίπλωμα στο TMD (Temporomandibular Joint Disorders Therapy - Θεραπεία Ασθενειών της Κροταφογναθικής Αρθρώσεως).

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το 2012 μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Κορόσογλου δημιουργούν τη δική τους οδοντιατρική κλινική στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Είναι πατέρας δύο παιδιών. Εκτός της οδοντιατρικής έχει πάθος με τη μουσική και τις τέχνες.